Meci de verificare F.C. Municipal 1 Târgovişte – F.C. Municipal 2 Târgovişte 7-1 (4-0) Grigore şi-a confirmat apetitul pentru gol

A.l.
0 0

Fcm TargovisteAu marcat: Popa (min. 7 şi 21), Grigore (10, 57, 70, 17 şi 73), respectiv Pătraşcu (97).
S-au jucat două reprize de căte 50 de minute.
Meciul s-a disputat pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga.
F.C.M. 1: Zegheru -Banu (51 – I. Constantin), Coman, Anghel (51 – Daia), Cernea – Popa, Gâldău, Lungeanu, Făşie (51 – Mândru)
– Enescu, Grigore.
F.C.M. 2: A. Tudose -Nedelcu, Neagu, Zgâmbău, M. Mădăran – Dogaru (51 – Matei), Ciuculan (51 – Rusu), Onea (51
– A. Neculae), Pătraşcu – I. Cosmin (51 – Dragnea), Fagarasi (51 – Tudorache).
Au lipsit motivat Timofte şi I. Neculae.
Antrenorul Gigi Manea a alcătuit două echipe pentru un joc de verificare. Una a fost formată din jucătorii din lotului care a jucat în sezonul de toamnă, cu excepţia lui Făşie (A.S. Doiceşti) şi Coman (Urban Titu) şi o alta alcătuită din jucătorii aflaţi în probe (cu excepţia lui Dragnea).
După ce au alergat peste 100 de km pe dealurile din Şotânga, acest amical a fost o binefacere pentru toţi jucătorii aflaţi pe dreptunghiul verde al stadionului Academia Ghiorghi Zotic, care, în ciuda precipitaţiilor căzute, a arătat foarte bine.
Au fost faze cursive, cu pase în adâncime, cu mingii de angajare, pase din prima şi ver-ticalizare.
Apărarea condusă de rutina lui Coman (31 de ani) a fost fără fisură, iar fundaşii de bandă, Banu, apoi Constantin (pe drapta) şi Cernea (pe stânga), au urcat în ofensivă alternativ, fiind veritabile extreme.
în treimea neutră (la mijlocul terenului), Lungeanu, Popa, Făşie şi apoi Mândru au desenat trasee ofensive. Mai mult, Dani Popa (17 ani) a bătut plasa porţii lui Tudose în două rânduri. în faţa apărătorilor centrali a stat închizătorul Gâldău, care a îngustat şi blocat toate culoarele de pătrundere spre poarta apărată de Zegheru, completându-se foarte bine cu Anghel şi apoi Daia, foarte exacţi în intervenţii. Adevărul că, neavând spaţii de manevră, Dogaru, Ciuculan, Onea şi Pătraşcu, apoi Matei, Rusu şi A. Neculae au construit greu şi nesigur. Pe muţi jucători i-a „muşcat” mingea de ghete. în ofensivă, Grigore a făcut legea, având execuţii de excepţie. A profitat de marcajele largi ale lui Zgâmbău şi Nedelcu şi a dansat în treimea adversă. Mai mult, a marcat cinci goluri (10, 57, 70, 71 şi 73) din poziţii diferite. A arătat mult chef de fotbal, făcând mare deranj în careul din faţa portarului Tudose. S-a înţeles bine cu Enescu, un jucător tehnic care îndrăzneşte din ce în ce mai mult. în acest sezon dă semne de viaţă.
Echipa noilor veniţi n-a avut ritm şi consistenţă. N-a avut nicio strălucire. A fost un adversar buimac şi neconcludent. Doar Pătraşcu, pe final de meci (97), a spart monotonia, marcând golul de 7-1.
F.C.M. 1 a jucat direct pe poartă, având o exprimare coerentă, în regim de viteză. A jucat mult mai cursiv, mai dinamic, mai incisiv decât F.C.M. 2, la care apărarea a lăsat de dorit, mijlocul a fost visător, iar atacul, moale.
Jucătorul meciului, Adrian Grigore (cinci goluri marcate). (A.I.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical: Voinţa Valea Voievozilor - Voinţa Pietroşiţa 3-3 (1-1) OCAZII, RATĂRI Şi GOLURI MULTE

Au marcat: Alexandru (min. 37), Spătaru (72 şi 83), respectiv, Cucuteanu (23) şi Sorescu (50 şi 59). Valea Voievozilor: Gătej – Sugeac, Ciubotaru, Crăciun, Brojboiu, Păturică (cpt.), Alexandru, Vidroiu, Croitoru, Paic, Poşircă. Au mai intrat: Spătaru, Lujerdean, Neaţă, O. Popa, Soare. Antrenor Dinu „Piciu” Ionaşcu. Pietroşiţa: Cucoş -Grecu, Nicu, Posta, […]