Meci de baraj pentru promovarea în Liga a 3 a Dentas Tărtăsesti – Petrolul 1952 Ploieşti Stadionul din Răcari. sâmbătă. ora 18:00 „Lupii galbeni” sunt înfometaţi de performanţă

A.l. 1
0 0

În premieră, Dentaş Tărtăşeşti a ieşit campioana judeţului Dâmboviţa şi va participa la barajul de promovare în Liga a 3 a. Va avea un adversar foarte puternic, Petrolul 1952 Ploieşti. Legendara echipă din „oraşul aurului negru” a ajuns să joace în judeţ datorită convulsiilor din rândul conducerii, în special a fraţilor Capră şi a lui Florian Walter. În lotul echipei din Ploieşti îi găsim pe Marinică, Mitache – Olaru, Prunescu, Frâncu, Velister, Catană, D. Chiriţă, Nini Popescu, G. Păun, Cl. Tudor, Stănescu, Alexandru, Vintilă, Butufei, Gheorghe, lancu, I. Dumitrescu.
De remarcat faptul că la „Lupii galbeni” evoluează veteranul Daniel Chiriţă (43 de ani), care a câştigat Cupa României în 1995, când a învins, la Bucureşti, pe Rapid.
Pe atunci, antrenorul ploieştenilor, Ion Marin, îî avea la dispoziţie pe Preda, Baştină, Ov. Grigore (actualul antrenor), Răchită, Bălăceanu, Abăluţă, Andreicuţ, Zafiris.
De remarcat că Petrolul de acum a câştigat şi Cupa României – faza judeţeană, după 2-0 (N. Popescu, Stănescu), cu CS Păuleşti. Meciul a avut loc pe stadionul Ilie Oană, în faţa a peste 4000 de spectatori.
Dentaş Tărtăşeşti va încerca să înregistreze marea surpriză, va fi însă foarte greu. Echipa dâmboviţeană a terminat prima, cu 77p şi +32 la adevăr, devansând pe Gloria Corneşti (2, cu 73p şi +28 la adevăr) şi Recolta Gura Şuţii (3, cu 71p şi+26 la adevăr).
Antrenorul Marius Stănică are la dispoziţie următorul lor: Curiman, Nedelea – M. Micu, Lerban, M. Sandu, Tudor, Zaharia, Dobre, Penescu, Bodea, Fl. Sandu, Leţu, Vasile, Matei, Costea, Stanca.
Returul va avea loc pe stadionul Ilie Oană, în nocturnă, pe 24 iunie, cu o asistenţă de 10 mii de spectatori.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Meci de baraj pentru promovarea în Liga a 3 a Dentas Tărtăsesti – Petrolul 1952 Ploieşti Stadionul din Răcari. sâmbătă. ora 18:00 „Lupii galbeni” sunt înfometaţi de performanţă

  1. Imi sunteti simpatici, Tartasesti, dar anul acesta nu e loc de intors! Noi suntem „MAREEA GALBENA” si trebuie sa ajungem grabnic unde ne e locul! Mai incercati la anul, promitem ca va sustinem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci de baraj pentru promovarea în Liga a 3 a; Turul Progresul Spartac Bucureşti - Voinţa Crevedia Stadionul Romprimu. sâmbătă. ora 18:00. Mulţi jucători din Liga 1 la Voinţa Crevedia

Ca şi anul trecut, Voinţa Crevedia a reuşit să câştige campionatul judeţului Ilfov şi să participe la barajul pentru liga a 3 a. Vara trecută a fost dobândită de Flacăra Moreni, cu scorul general de 5-2 (2-2 la Crevedia şi 0-3 la Moreni). Aunci, la Crevedia jucau Tănase, I. Neagu, […]