Meci cu scandal în Liga 2 JOCURL DINTRE UTA ŞI ASU TIMIŞOARA S-A TERMINAT ÎN MINUTUL 60

Mihai ROŞOIU
0 0

Fanii timişoreni au reuşit să facă rost de peste 300 de bilete, deşi pe stadion aveau doar 70 de locuri. Galeria a făcut deplasarea cu trenul, iar jandarmii nu i-au lăsat să intre pe „Otto Greffner” şi i-au ţinut într-un ţarc. Lucrurile au degenerat destul de urât, deoarece nici fanii arădeni nu au dorit să intre pe stadion. În semn de proteste, ultraşii utişti au venit până aproape de intrarea în arenă, iar de acolo au scadat împotriva conducerii propriului club şi chiar a lui lonuţ Popa. Aşadar, fără galerii, atmosfera pe stadion a fost una banală, cu excepţia unei petarde aruncate de arădeni pe teren, care a făcut gaură în gazon.
Jucătorii, cuprinşi de tensiunea meciului
Pe teren, s-a jucat fotbal aproape o repriză şi jumătate. Prima ocazie a aparţinut arădenilor, la şutul lui Curtuiuş, care s-a dus lângă bara a doua după ce a trecut paralel prin faţa buturilor. Manea şi Motreanu au fost aproape să se bată după ce primul a căzut uşor lângă jucătorul timişorean, care l-a înjurat, cum că ar simula. Încăierarea s-a potolit până la urmă, iar jocul a continuat, informează Liga2.ro.
Altfel, Sorescu a fost principala „gură de tun” a timişorenilor. În minutul 26, din careu, a tras spre centrul porţii, dar Bodea a fost pe fază. A urmat un contraatac rapid al lui Hlistei, care a tras din 14 metri, dar Dur-Bozoancă a intevenit, pe fază.
Penalty ratat şi meci terminat înainte de vreme
Timişorenii au primit penalty în minutul 38, când Motreanu a fost faultat de Burlă în careu. Sorescu a executat în dreapta lui Bodea, iar portarul arădean a reuşit să scoată. Ultima ocazie din prima repriză i-a aparţinut lui Hlistei, care a a tras spre poartă, dar mingea l-a lovit pe Curtuiuş şi a ieşit în aut, scrie Liga2.ro
În repriza a doua nu au fost mari ocazii, iar la o fază care nu anunţa nimic, bănăţenii au decis să retragă echipa de pe teren. Primele indicaţii au venit de la managerul general al timişorenilor, Marius Cociu, care apoi a fost trimis în tribună de arbitru. Centralul le-a dat apoi trei minute de gândire poliştilor, iar antrenorul Antonio Foale le-a făcut până la urmă semn să meargă la vestiar, cu toate că unii dintre jucători şi-ar fi dorit ca partida să continue.
Arbitrul a pus punct final meciului şi derby-ul Vestului s-a încheiat în minutul 62. Partida va fi decisă la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, Politehnica urmând a pierde jocul la „masa verde”, cu 3-0, va fi penalizată cu încă trei puncte şi va fi şi amendată pentru gestul de a părăsi terenul de joc pentru a fi soli-dată cu suporterii săi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PETROLUL 52 E APROAPE PROMOVATĂ

Etapa din weekend a adus o serie de modificări importante în lupta pentru promovarea în eşalonul secund. Cea mai importantă s-a consemnat în seria l, acolo unde derby-ul dintre Csikszereda şi Aerostar a fost adjudecat de gruparea din Miercurea Ciuc cu 3-0, în condiţiile în care gazdele au jucat ultimele […]