Meci amical. Program bogat pentru „Lăncierii” târgovişteni. Juventus Bucureşti – Chindia Târgovişte 1-1 (1-0)

A.l.

chindia targovisteEchipa din Vechea Cetate de Scaun a disputat primul meci amical din sezonul de vară. A remizat, 1-1, cu nou promovata în Liga a 2-a, Juventus Bucureşti. Replica echipei din Colentina a fost foarte bună. Băieţii lui Daniel Opriţa au deschis scorul prin Marian (23).
Târgoviştenii au revenit după pauză şi au reuşit să egaleze prin Parghel (59).
Roş-albaştrii au mai avut şi alte ocazii de a marca irosite de Popa, Neguţ, Cherchez, Grigore, Neagoe.
Câte o echipă în fiecare repriză
Antrenorul Nicu Croitoru a trimis două echipe în teren. Câte una în fiecare repriză. Iată alcătuirea celor două garnituri:
• Chindia (prima repriză): Aioani -Pătru, B. Dinu, Ispas, Martac -Neguţ, Honciu, Voinea, Roşciugă -Popa, Nisipeanu.
• Chindia (repriză secundă): Meilă – C. Dinu, Vătavu, B. Dinu, Martac -Parghel, L. Mihai, Pencea, Grigore -Cherchez, Neagoe. Au mai jucat: Bicher – loniţă, Şerban, Neacşu. A lipsit Stoica.
Antrenori: Nicu Croitoru, Sică Bârdeş, Cosmin Lunescu.
Câteva feţe noi
În această partidă, la Chindia au apărut câţiva jucători noi: Roşciugă şi Bicher, Neacşu (reveniţi de la F.C. Aninoasa), Pencea ( Concordia 2 Chiajna), Neagoe (C.S.M. Râmnicu Vâlcea), loniţă şi Şerban (juniori).
În această vară au plecat: Neniţă şi B. Vasile (Viitorul Constanţa), Gârlea (la sfârşit de contract), B. Matei (destinaţie necunoscută). Gusti Voinea s-a accidentat din nou şi vrea să renunţe.
Încă patru amicale
Echipa de lângă Turnul Chindiei a reluat pregătirile pe 20 iunie. A efectuat un mini-cantona-ment centralizat la Campusul Universităţii Valahia. De ieri, „Lăn-cierii” târgovişteni au intrat într-un nou stagiu de pregătire centralizată la Mogoşoaia (în perioada 3-9 iulie).
Elevii lui Nicu Croitoru vor încheia această acţiune cu un meci amical, cu C.S. Baloteşti (pe 9 iulie).
Pe agenda de lucru a lui Nicu Croitoru mai figurează încă trei meciuri amicale: cu Viitorul Domneşti (pe 14 iulie, acasă), C.S. Baloteşti (pe 16 iulie, acasă) şi Juventus Bucureşti (pe 20 iulie, acasă).
Startul în Liga a 2-a este programat pe 30 iulie. E de urmărit dacă se va alcătui o serie cu 22 de echipe, având în vedere că multe echipe, din cauza problemelor financiare, au anunţat că nu pot evolua în acest eşalon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flacăra a avut un sezon excelent. Poate face faţă în Liga a 3-a

După un sezon sufocant şi aglomerat, jucătorii de la Flacăra Moreni au intrat în vacanţă. Băieţilor lui Gabriel Paraschiv le-a mers bine în ediţia 2015-2016. Au terminat pe primul loc cu 95 de puncte, cu 23 mai mult decât echipa de pe locul secund, PAS Pucioasa (72p). Apoi, Flacăra a […]