Meci amical Corona Braşov – F.C. Municipal Târgovişte 3 -1 (1-1) Contra unei echipe cu pretenţii

A.l.
0 0

fcm targovisteAu marcat: Marinescu (min. 43), Chirciu (51), Ştefan (59), respectiv Dragnea (31).
Au arbitrat cu greşeli: Florin Ghimbăşan – Lucian Tuţu, Andrei Pavel (toţi din Braşov).
Meciul s-a disputat pe stadionul Metrom.
Corona: Marc (cpt.) -Burlacu, Foriko, V. Munteanu, Marcăş – Leonte, Ţuţu, Manea, Marin – Ene, Marinescu. Au mai jucat: Stanciu, Ştefan, Martac, Damian, Pastar, Stângă, Chirciu. Antrenori: Dan Bona, Gherghe Văduva, Radu Turdean.
Municipal: Zegheru -Banu (84 – Mădăran), Coman, Anghel (73 – Neagu), Cernea – Popa (87 – Dogaru), Gâldău (75 – Mândru), Lungeanu, Grigore (cpt.) – Enescu (67 -Arsu), Dragnea (67 – Daia). Antrenor Gigi Manea.
Gazdele au evoluat în stil de echipă cu pretenţii. Vor să promoveze în Liga întâi. Municipal a evoluat cu curaj şi tupeu încă de la început. A dat o replică bună.
Târgoviştenii au arătat că sunt periculoşi chiar în minutul 4, când, la cornerul executat de Grigore, Popa s-a băgat sub minge. Apoi, Grigore (7), din lovitură liberă, de la 23 m, l-a întins serios pe portarul Marc.
Băieţii lui Gigi Manea s-au apărat bine, cu marcaje strânse la vârfurile de atac braşovene, Marinescu şi Ene. Pânza de păianjen construită de Coman şi Anghel s-a fisurat în minutul 27, când Manea a centrat ca la carte, Marinescu a reluat balonul cu capul, dar bara a fost prietena lui Zegheru. Apoi, Ţuţu (29) vine ca surpriză în atac, dar Zegheru este la post. Pe contraatac, Popa îl deschide pe Dragnea (31), care deşiră apărarea Coronei, şutează la firul ierbii, la colţul lung, şi balonul bate plasa porţii lui Marc, 0-1. „Tunarii” pasează repetat la mijlocul terenului, iar Dragnea îi deranjează pe stoperii Foriko şi Munteanu cu şarjele sale imprevizibile. Corona urcă în ofensivă şi arată un joc exact. Atacurile sunt mai lucide şi mai aşezate. în minutul 43, Marin rupe ritmul cu o şarjă ofensivă (unde era Banu?), centrează precis lui Marinescu, care finalizează pentru 1-1.
După pauză, jocul se iuţeşte. Corona forţează prin acţiuni frontale şi pe marginile terenului. în minutul 50, Marin zburdă pe flancul stâng, centrează în gura porţii şi Chirciu (din poziţie afară din joc) marchează pentru 2-1. Asistentul Andrei Pavel n-a văzut un ofsaid mare, vizibil din Poiana Braşov. Târgoviştenii nu-şi revin. După ratarea lui Marinescu, urmează centrarea lui Pastar şi reluarea lui Ştefan (59), care face 3-1.
Enescu (62) îl încearcă pe Marc cu un şut înşelător din lovitură liberă. Corona se desfăşoară, combină mult la mijlocul terenului. în minutul 70, Chirciu îi pune pe tavă un balon lui Marinescu, care ratează de la 7 m, incredibil. Acelaşi Marinescu (77) parcă este încălţat invers, la o fază simplă, şutând peste poara lui Zegheru.
Pe final de meci, braşovenii cedează controlul jocului şi nu mai au călcat apăsat în terenul târgoviştean. Municipal urcă spre buturile lui Marc, dar atacurile purtate de Mândru, Lungeanu şi Arsu nu au avut rapiditatea de a surprinde defensiva Coronei, acolo unde evoluau Damian şi Ştefan.
Elevii lui Gigi Manea
au dominat, dar au făcut-o steril. Grigore şi Daia n-au putut să-l întrebuinţeze pe Marc. Fără viteză şi imaginaţie atacurile târgoviştenilor au fost sortite eşecului. Doar în minutul 83, Cernea a învăluit energic, a contrat lui Coman, care, cu capul, a trimis balonul în bara porţii apărate de Marc (fost la F.C. Braşov, în Liga I). întâmpinaţi de un forcing incomod din partea echipei braşovene, „tunarii” târgovişteni n-au mai ajuns în careul din faţa lui Marc în ultimele şapte minute. Dăruirea n-a fost suficientă. S-au lovit de riposta bună a unei echipe puternice din toate punctele de vedere. Este greu de dobândit.
S-au remarcat: Marc, Burlacu, Ţuţu, Manea, Marin, Ştefan, Pastar, Chirciu -Zegheru, Coman, Gâldău, Popa, Enescu, Dragnea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

129 de Iocuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

Persoanele interesate să se angajeze în Uniunea Europeană, prin reţeaua EUREs, au la dispoziţie oferte avantajoase în această perioadă. Pentru Danemarca, de exemplu, se caută medic specialist psihiatru şi se oferă un salariu de 82.833 euro anual. În Norvegia sunt căutaţi senior inginer mecanic pentru care se solicită studii superioare […]