MEC a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale

0 0

In contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul https://roc-nee.eu/testeantrenament/un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale.
Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a con

tinua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.
Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.
Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANTRENORUL CHINDIEI, RELAŢII APROPIATE CU FOSTUL ŞEF SRI

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a vorbit la GSP Live despre un mit care circulă în lumea fotbalului românesc, şi anume o presupusă relaţie de rudenie dintre tehnician şi George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informaţii. Întrebat de către moderatorul GSP Live despre relaţia de […]