Maternitatea Târgoviste: Primul copil născut în 2019 este o fetiţă

Potrivit superstiţiilor româneşti, despre copiii născuţi pe 1 ianuarie se spune că vor avea noroc toată viaţa. Trecerea dintre ani a fost cu adevarat specială pentru o familie. La Maternitatea Târgovişte, primul copil născut în 2019 este o fetiţă. Alte două fetiţe s-au născut, în noaptea de Revelion la Maternitatea Târgovişte. Toţi copiii sunt sănătoşi, au primit nota zece la naştere şi totul a fost în regulă.
Potrivit unor date furnizate de UNICEF, la nivel mondial s-au născut, pe 1 ianuarie 2019, aproape 400 de mii de copii, cei mai mulţi fiind născuţi în India, China şi Nigeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fonduri europene pentru modernizarea sistemului de monitorizare şi avertizare a fenomenelor meteo periculoase

Prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), Administraţia Naţională de Meteorologie beneficiază de fonduri europene pentru dezvoltarea şi modernizarea sistemului naţional de monitorizare şi avertizare a fenomenelor meteorologice periculoase pentru asigurarea protecţiei vieţii şi a bunurilor materiale. Bugetul proiectului este de 28,33 milioane lei. Obiective – Creşterea calităţii prognozelor şi avertizărilor […]