Măşti medicale cu grad de protecţie 99% fabricate la Târgovişte

0 0

Într-o perioadă în care abundă veştile proaste venite din zona economică, fiind vehiculate scenarii care mai de care mai terifiante, ne onorează să prezentăm modele de succes, care pot constitui tot atâtea exemple de urmat pentru mediul de afaceri din Târgovişte şi Dâmboviţa.
Un motiv în plus pentru care astăzi aducem în atenţia opiniei publice activitatea de producţie a MACRATEX OPTIM, este acela că administratorul Marius Radu este practic un antreprenor debutant, fiind la prima afacere pe care a gândit-o şi pe care o gestionează cu succes. Dar să o luăm cu începutul:
Obiectul de activitate al Societăţii Comerciale MACRATEX OPTIM, cu sediul în Târgovişte, este fabricarea de măşti medicale, o marfă aflată la mare căutare în contextul propagării pandemiei COVID-19. Marius Radu ne-a spus că idea punerii pe picioare a afacerii a venit la scurt timp după ce criza medicală a început să ia proporţii, când aprovizionarea cu materiale de protecţie (importate majoritar din China) ajunsese ceva aproape imposibil. Marele merit al tânărului

antreprenor a fost că a avut şi curajul de a investi o sumă considerabilă, peste 100000 de dolari, pentru achiziţia de utilaje şi materii prime, în acele zile în care cei mai mulţi vedeau viitorul în negru şi nu ştiau cum să srângă punga mai bine. Mai concret, în timp ce alţi oameni de afaceri căutau soluţii să ţină firmele în viaţă, Marius Radu a dat viaţă unei fabrici viabile, care are mari şanse să crească în următoarea perioadă.
Utilajele au fost achiziţionate în luna aprilie şi, simultan cu probele de lucru, au fost făcute demersurile pentru obţinerea certificării calităţii produselor din partea direcţiei de specialitate din cadrul Ministerului Apărării. La începutul lui mai, când totul a fost pus la punct şi obţinute toate documentele şi avizele necesare, MACRATEX a început să producă măşti medicale de protecţie de cea mai bună calitate: „Nu a fost deloc simplu să ajungem la o producţie medie de 15-20000 de măşti pe zi, să găsim comenzi şi să rezolvăm toate celelalte probleme inerente unui Start-up. Avem produse de cea mai bună calitate şi asta a contat, cu siguranţă, la succesul de până acum. Producem măşti de unică folosinţă cu trei pliuri şi trei straturi şi – aspect foarte important, materialul pentru filtru, importat din Statele Unite, asigură un nivel de protecţie de 99%. Avem desfacere, gândim următorii paşi pentru creşterea producţiei, dat fiind faptul că aceste dispozitive medicale vor deveni un accesoriu cotidian”, nea spus Marius Radu. Mai trebuie adăugat că au fost înfiinţate opt locuri de muncă iar numărul acestora va creşte, se va dubla practic, în momentul creşterii producţiei şi organizarea unui al doilea schimb.
Şi pentru că tot am prezentat o afacere, adăugăm că preţul măştilor produse de MACRATEX este semnificativ mai scăzut decât al produselor similare aflate pe piaţă. În ciuda costurilor ridicate cu materia primă, s-a urmărit menţinerea unor preţuri competitive. Oferta firmei este prezentă şi pe SICAP, pentru a veni în sprijinul instituţiilor publice şi, în funcţie de cantitatea solicitată, se pot face oferte personalizate. Îndemnăm la rândul nostru potenţialii beneficiari, să susţină economia locală, cumpărând produse fabricate în Târgovişte şi Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu, despre relaţia cu PSD Dâmboviţa: "Proiectul unei alianţe comune a fost omorât!"

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a transmis un mesaj public foştilor colegi din PSD Dâmboviţa şi, în mod special, acelor primari care s-au jurat să-i fie alături şi, acum sunt deranjaţi de închegarea şi creşterea organizaţiilor locale ale Pro România Dâmboviţa. Ţuţuianu nu sa ferit să spună că are […]