Maşinile şi motocicletele, luate la purificat de poliţişti şi RAR

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei de la Biroul Rutier, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Dâmboviţa, au acţionat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor şi motocicletelor, cât şi pentru reducerea gradului de victimizare prin accidentele de circulaţie.
Astfel, au fost verificate 96 de autovehicule si 9 motociclete, pentru neregulile descoperite, fiind aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.785 de lei.
Din totalul sancţiunilor, 15 au fost aplicate pentru defecţiunile tehnice constatate, iar alte 11 pentru modificările neomologate aduse autovehiculelor. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 15 certificate de înma

triculare.
De asemenea, poliţiştii au depistat, pe raza municipiului Târgovişte, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Turist accidentat în masivul dâmboviţean Bucegi

Un turist, aflat în dificultate în masivul montan Bucegi a fost ajutat de jandarmii montani, salvamontişti şi poliţişti.În urma unui apel telefonic prin SNUAU 112, jandarmii de la Postul Montan Peştera, salvamontiştii şi poliţistul de la Postul pentru Platoul Padina au intervenit în Munţii Bucegi, în sprijinul unei persoane accidentate.Bărbatul, […]