Masa de material lemnos sustrasă a scăzut cu 12%

costel predaCu prilejul bilanţului după primele şase luni ale anului, dr. ing. Costel Preda, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, a precizat şi faptul că, pe lângă rezultatele economice bune, s-a constatat şi o scădere a masei de material lemnos sustrase. Direcţia Silvică Dâmboviţa asigură paza şi integritatea celor 55.000 hectare de fond forestier proprietate de stat şi 20.000 hectare de pădure propretate privată.
Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, s-a constatat că a scăzut cu 12% cantitatea de masă lemnoasă sustrasă, de la 870 la 775 mc.
Se menţin aceleaşi zone „fierbinţi”, la Pătroaia, I.L. Caragiale, Ludeşti, directorul Direcţiei Silvice amintind în acest context şi de colaborarea bună cu Inspectoratul de Jandarmi şi Poliţia Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În trei ani, populaţia judeţului a scăzut cu peste 7000 de persoane

Potrivit anuarului editat de Direcţia Judeţeană de Sta-tis-tică, la 1 ianuarie 2015, populaţia rezidentă a judeţului Dâmboviţa a fost de 509.500 persoane. Din cauza valorilor negative ale sporului natural, coroborate cu acelea ale soldului migraţiei externe, faţă de ianuarie 2012, deci în numai trei ani, populaţia rezidenţă a judeţului a […]