Marşul Unirii a ajuns la Târgovişte!

unionistiiUn grup de aproximativ 100 de tineri basarabeni, participanţi la Marşul Unirii au fost primiţi astăzi la sediul Primăriei Municipiului Târgovişte de Primarul Interimar Cristian Stan. Tinerii fac parte din Asociaţia Platforma Unionistă Acţiunea 2012 şi militează pentru unirea Republicii Moldova cu România.
Primarul Cristan Stan le-a transmis tinerilor aprecierea pentru demersul lor de a transforma dezideratele istorice unioniste ale românilor de pretutindeni în realitate contemporană, precum şi sprijinul în dorinţa comună de a „transforma Prutul dintr-o graniţa de ţară într-un râu intern.”
În cursul zilei de astăzi tinerii vor vizita Curtea Domnească de la Târgovişte şi Mănăstirea Dealu, urmând ca dupa-amiază să se întoarcă la Crevedia, acolo unde se desfăşoară Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească la care participă până în data de 19 iulie.
Biroul de Presă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O abordare nouă în problema audienţelor

Primarul Interimar al municipiului Târgovişte a declarat că va promova o nouă abordare vizavi de programul şi modul de desfăşurare a audienţelor cu publicul. Cristian Stan a spus că audienţele nu vor mai avea loc la primărie ci în cartiere, după cu program stabilit şi anunţat din timp. Cel mai […]