MARIAN AIOANI, PROPUS DE DUCKADAM PENTRU ECHIPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) a anunţat că nu va mai evolua pentru echipa naţională, astfel că Mirel Rădoi trebuie să găsească acum un nou titular.
Helmut Duckadam l-a propus pe tânărul portar Marian Aioani (21 de ani) de la Chindia Târgovişte pentru acest post.
Analistul Digi Sport este de părere că Aioani se va duela în viitorul apropiat cu Ionuţ Radu şi Andrei Vlad pentru postul de titular în naţionala mare.
Contactat de Digi Sport, Marian Aioani a fost plăcut surprins să audă ce a declarat Duckadam: „Ciprian Tătăruşanu a avut o carieră frumoasă, el a fost unul dintre liderii naţionalei. A avut evoluţii bune, era unul dintre cei mai constanţi jucători.
Dacă domnul Duckadam a spus asta, înseamnă că evoluţiile mele din ultimul timp au fost unele bune şi mai înseamnă că sunt apreciat pentru ceea ce fac.
Marian Aioani: „Am un psihic foarte puternic, asta cred că e principala mea calitate”
Am un psihic foarte puternic, asta cred că e principala mea calitate. Restul sunt calităţi pe care toţi portarii trebuie să le aibă”, a spus Marian Aioani, pentru Digi Sport.
Întrebat care ar fi cei trei portari care îl inspiră în cariera sa, Marian Aioani a spus: „Nu am un top anume, dar când eram mic îmi plăcea de Tătăru1anu, Neuer şi Ter Stegen”.
Mihai Marian Aioani
(21 de ani), Chindia Târgovişte
Portarul şlefuit încă de la juniori de Chindia Târgovişte a ajuns să debuteze pentru România U21 după ce a impresionat în Liga 1.
Cotat la 350.000 de euro, Marian Aioani are două selecţii în naţionala U21 şi este în acest moment rezerva lui Andrei Vlad de la tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂRBĂTOAREA BOTEZULUI DOMNULUI LA CATEDRALA MITROPOLITANĂ DIN TÂRGOVIŞTE - 2021

La Catedrala din Târgovişte, în prezenţa a numeroşi târgovişteni, miercuri, 6 ianuarie 2021, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon însoţit de preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie, cu prilejul sărbătorii Botezului Domnului. La finalul sfintei slujbe, în faţa Catedralei, Înalt-preasfinţia Sa a oficiat slujba sfinţirii Aghiasmei celeiMari, iar credincioşii […]