MARIA CIOCLEA, UN NOU SEZON DE EXCEPŢIE

Mihai ROŞOIU

Evoluţie entuziasmantă pentru Maria Cioclea la Campionatul Naţional de lupte pe plajă pentru seniori şi juniori, găzduit de plaja Doina din Mamaia, la începutul lunii septembrie. Luptătoarea Clubului Sportiv Târgovişte a cucerit medalia de argint la seniori, în limitele categoriei 50 de kilograme. Clasarea pe locul 2 la Naţionalele de plajă i-a asigurat sportivei pregătite de Cornel Cornea un final de zon de-a dreptul remarcabil.
Dan Vlăsceanu a fost un alt sportiv de la CS Târgovişte care a oferit o evoluţie bună în cadrul întrecerii de la Mamaia. La capătul unor prestaţiilor pozitive, luptătorul clubului nostru a terminat pe locul 4 concursul destinat categoriei 80 kg – seniori, ratând la mustaţă medalia de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MESAJUL ÎNALTPREASFINŢITULUI PĂRINTE ARHIEPISCOP ŞI MITROPOLIT NIFON, CU OCAZIA DESCHIDERII NOULUI AN ŞCOLAR 2019-2020

Dragi elevi şi profesori, Iubiţi părinţi, Inaugurarea Noului An Şcolar reprezintă pentru noi toţi o ocazie de a invoca, cu deosebită recunoştinţă, binecuvântarea şi milostivirea Bunului Dumnezeu, Cel ce este Izvorul a toată înţelepciunea, cunoaşterea şi ştiinţa! Deschiderea spre lumea spiritualităţii, culturii şi a educaţiei este necesară pentru ca tinerele […]