MARCO DULCA VREA LA RAPID

Mihai ROŞOIU
1 0

Marco Dulca a fost integralist pentru Chindia, în meciul cu Rapid, scor 0-0, însă la final nu s-a mai ascuns. Milocașul de 22 de ani a recunoscut că ar putea ajunge chiar la Rapid, echipă unde tatăl său a făcut carieră. „Am vorbit puțin cu tata, el ține cu mine întotdeauna, dar nu știu la acest meci dacă a ținut sută la sută cu mine”, a spus Marco Dulca.

Întrebat dacă tatăl său îl sfătuiește să meargă în Giulești, Marco Dulca nu a negat.

„Rapid e o echipă de tradiție, în creștere, cu acești minunați suporteri, dar mai întâi îmi doresc să mă salvez cu Chindia de la retrogradare și vedem din vară ce va fi.

Mă bucur că am reușit să luăm un punct cu o echipă care eu zic că nu trebuie să lipsească din play-off.

Pentru mine, întâi trebuie să salvez echipa și normal că și eu îmi doresc un transfer în străinătate, sau în țară, la o echipă cu pretenții de play-off, la Rapid sau la altă echipă de calibrul Rapidului”, a precizat Dulca.

Pe Dulca l-au impresionat și suporterii Rapidului, care au fost mai mulți decât cei ai Chindiei la meciul de la Ploiești.

„Un meci foarte greu, galeria i-a împins de la spate. A fost o primă repriză dominată de noi, iar în a doua ne-am cam retras și le-a aparținut lor.

Dar per total sunt mulțumit. Trebuia să avem această atitudine mai devreme în campionat și nu mai eram în această situație.

De ce să nu evităm barajul? Matematic se poate. Eu prefer să nu ajungem la baraj”, a spus Dulca.

Marco Dulca joacă la Chindia din iulie 2021 și mai are contract cu dâmbovițenii până în iunie 2023.

În acest sezon, Dulca a jucat 33 de meciuri oficiale, a dat un gol și două pase decisive.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusa de bolnavi (62)

Pierre Accoceși dr. Pierre Rentchnickîn conacul său, deasupra căruia flutura drapelul cu blazonul său, ca și cum ar fi fost vorba de un vas amiral, liniștit, departe de viața politică agitată, Churchill constata că nu mai era hărțuit de “câinii negri”, cum spunea el manifestărilor prin care boala își făcea […]