MARCO DULCA, DISCURS MANIFEST DUPĂ REMIZA CHINDIEI CU RAPID

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia și Rapid au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 16 din Liga 1, după un meci plin de evenimente. Gazdele au jucat în 9 oameni din finalul primei reprize, dar giuleștenii nu au reușit să învingă.
În minutul 89, Marzouk a marcat pentru Rapid și a făcut 2-2. Morais a centrat din afara careului, Săpunaru a deviat cu călcâiul, iar marocanul, aflat într-o poziție clară de ofsaid, a trimis în plasă.
Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei, a cerut să vină la interviu după meci pentru a-și exprima nemulțumirile legate de modul în care a arbitrat brigada condusă de Andrei Chivulete.
Dulca a avut și o replică dură pentru Daniel Pancu. Înainte ca mijlocașul Chindiei să vină la interviu, fostul atacant a spus la Digi Sport Special că una dintre problemele Rapidului poate fi reprezentată de temperaturile scăzute și de starea proastă a terenurilor, care nu le permit jucătorilor în vârstă ai giuleștenilor să joace la cel mai înalt nivel.
„Nu e normal, tot timpul suntem dezavantajați. Noi am tăcut. Când arbitrează în Champions League e perfect totul, când arbitrează în România, greșeli doar împotriva echipelor mai mici! Arbitrați corect! Al doilea gol, offside de un metru. Ce facem? Cu doi oameni în minus, tragem de noi tot meciul, alergăm, mai aveam un pic și vomitam pe teren, iar dintr-o greșeală de arbitraj noi pierdem trei puncte.
E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului. Cu FCSB, la fel, greșeli de arbitraj, tragem de noi, pierdem în ultima secundă.
Nu e normal așa ceva. Campionatul trecut, campionatul ăsta, la fel. Noi suntem o echipă mică, luptăm, dar vrem să avem aceleași drepturi ca celelalte echipe. Nu e normal așa ceva. Dacă luăm toate punctele pierdute în anul trecut, eram pe loc de play-off. La fel și în campionul ăsta. Normal că ne mobilizăm. Noi am fost cu doi oameni în plus. Greșeli de arbitraj! Cu FCSB, la fel, cartonaș roșu Kocic, deși nu l-a atins”, a spus Dulca, după meci.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RAPIDIȘTII ÎȘI TOARNĂ CENUȘĂ ÎN CAP

Cristian Săpunaru a declarat, vineri seară, că lui și colegilor de la FC Rapid ar trebui să le fie rușine pentru că nu au reușit să câștige meciul cu Chindia Târgoviște deși adversarii au avut doi jucători eliminați.„Trebuie să ne fie rușine pentru ce s-a întâmplat. Sută la sută este […]