MARCO DULCA A PĂRĂSIT CHINDIA TÂRGOVIȘTE! MIJLOCAȘUL A SEMNAT CU FCSB

Mihai ROŞOIU
1 0

Mijlocașul Marco Dulca (23 de ani) a refuzat ofertele din străinătate și a ales să vină la FCSB! Gigi Becali (64 de ani) a făcut anunțul, în direct la TV. Așa cum Playsport a anunțat în exclusivitate, jucătorul Chindiei Târgoviște s-a aflat în discuții cu Hoffenheim în ultimele zile. Mutarea a picat pentru că nemții voiau să-l trimită pe Dulca sub formă de împrumut în Liga 2 din Portugalia, la Academico de Viseu, club cu care nemții desfășoară un parteneriat sportiv extins.

„Este mijlocaș. S-ar putea să fie șesar. Hai că vi-l spun. E Dulca. Îi plătim clauza și semnează acum într-o oră. L-am văzut de cateva ori. L-am văzut la un interviu și zicea că pleacă. Am vorbit cu tatăl lui. Mi-a zis că pleacă la o echipă din Germania. I-am zis că dacă nu semnează acolo, poate sa vină oricând la FCSB. Îl trimiteau în Portugalia. Am plătit clauza 250.000. M-au sunat de acolo. Mi-a spus că nu îi convine acolo. Tatăl lui m-a sunat și mi-a zis că băiatul s-a întors. Am luat legătura cu clubul și i-am plătit clauza”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Tot joi, Gigi Becali a anunțat că Eduard Radaslavescu (18 ani) și Radu Boboc (23 ani), de la Farul Constanța, vor ajunge sub comanda lui Nicolae Dică.

Playsport a anunțat cele două transferuri. Becali ar fi achitat pentru amândoi în jur de 900.000 de euro, iar Farul a păstrat și procente de revânzare pentru cei doi jucători.

E, în plus, și o lovitură dată Rapidului, care a încercat, de asemenea, să-i recruteze în ultimele săptămâni pe cei doi, dar FCSB s-a mișcat mai activ și a plusat peste oferta giuleștenilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CUM A REUȘIT GIGI BECALI SĂ-L CONVINGĂ PE JUCĂTORUL CHINDIEI

Marco Dulca este cea mai nouă lovitură pe care a dat-o Gigi Becali. Mijlocașul de 23 de ani a semnat cu FCSB în aceeași zi în care au fost transferați și Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, ambii de la Farul. Tatăl său, fostul internațional Cristi Dulca, a explicat cum au […]