Marcele, poţi să-l scoţi din tainiţă… Echipa câştigă!

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgovişte a învins U. Cluj cu 21 la capătul unui meci foarte bun făcut de băieţii lui Viorel Moldovan, care adună punctaj maxim după două runde jucate în acest nou sezon. Dincolo de victorie, una importantă, nimeni nu poate spune că rezultatul de pe „Eugen Popescu” poate fi considerat o mare surpriză. În fond, faţă-n faţă s-au aflat echipa care a fost la un pas de promovarea în în elita fotbalului românesc şi alta venită din obscuritatea Ligii a III a. În interviurile acordate „pe sub mână”, noul antrenor al Chindiei vorbea despre cât de tare e Clujul lui Falub şi cât de normal ar fi fost un eşec în meciul de luni. De fapt, fostul „nouar” al naţionalei îşi căuta alibiuri în eventualitatea unei sincope în faţa „şepcilor”.
Dincolo de bucuria unui rezultate pozitiv obţinut de roş-albaştri, rămânem cu regretul că Viorel Moldovan a fost „domesticit” rapid de către preşedintele Chindiei, noul antrenor de la Târgovişte devenind instantaneu varianta fără mustaţă a lui Nicu Croitoru, atunci când vine vorba de personalitate. Atacantul bătăios, care marca goluri pe bandă rulantă în România, Elveţia, Franţa sau Turcia a acceptat rolul de jucărie a lui Ghergu, care la pitit de presa incomodă, chipurile, pentru „nu-l expune”. Fără conferinţe de presă, fără interviuri, fără contacte cu persoane neagreate de preşedinte. Şi când te gândeşti că la prima şi singura întâlnire cu mass-media, Moldovan promitea o relaţie frumoasă cu ziariştii… Săracu’, Viorel, credea că la Târgovişte poate gândi şi vorbi liber.
Imediat după succesul cu U. Cluj, Moldovan a încercat o aroganţă la adresa unui coleg de breaslă, care-l criticase după afirmţia că ardelenii sunt favoriţi în meciul de la Târgovişte. Nu era cazul. Un om care iese din tainiţă, doar atunci când îi dă voie Ghergu nu mai are nicio credibilitate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia politică şi apărarea socială (XI)

dr. Gustave Le Bon Deci, se pare că există o contradicţie evidentă între ceea ce am spus despre puţina influenţă a teoriilor deduse din raţiunea pură, pe piaţa evenimentelor şi acţiuniea atăt de rapidă pe care aceste teori se pare că au produs-o în timpul Revoluţiei. Vom accentua şi mai […]