Maratonul din Munţii Retezat, câştigat un jandarm dâmboviţean

Plutonierul major Timofte Ionuţ a reprezentat luna aceasta Jandarmeria la maratonul montan – „Sky Race Intersport”, care a presupus parcurgerea unui traseu de 28 km.
Competiţia s-a desfăşurat la jumătatea lunii iunie a.c., pe un traseu stabilit de organizator în Munţii Retezat.
Jandarmul dâmboviţean a intrat în concurs la categoria „Salvamont -Jandarmerie”, care a constat în parcurgerea traseului Custura pe o distanţă de 28 km şi s-a clasat pe locul 1, obţinând un timp oficial de 4 ore, 9 minute şi 18 secunde.
Particularitatea acestei competiţii a constat în alergarea montană la o altitudine de peste 2000 de metri.
Pasionat de alergarea montană, subofiţerul va participa şi pe 15 iulie a.c., la a IX-a ediţie a „Marathon 7500”, categoria „Hobby”, pe echipe, desfăşurat în Munţii Bucegi, care va consta în parcurgerea unei distanţe de 45 km cu o diferenţă de nivel de 3.700 metri.
Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006. Timp de aproape 3 ani, subofiţerul a participat la 29 de competiţii, dintre care 13 semimaratoane şi 1 maraton pe asfalt, 5 martoane montane şi 12 crosuri, la care a obţinut rezultate notabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reabilitarea canalizării cu branşare la staţia de epurare a Secţiei de Boli Infecţioase

Pentru buna desfăşurare a activităţii medicale este necesară realizarea reţelei de canalizare de la clădirea Secţiei de Boli Infecţioase până la staţia de epurare aflată în faţa Dispensarului tBc, branşarea la staţia de epurare sus menţionată şi realizarea reţelei de canalizare de la staţia de epurare la reţeaua publică a […]