Mandat european de arestare, pus în aplicare de polițiștii specializați în investigații criminale

1 0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Belgia, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Târgoviște, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.Pe parcursul zilei de ieri, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, și, ulterior, Curții de Apel, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestarea Preventivă Dâmbovița.Totodată polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Răcari, pe numele unui bărbat din localitatea Poiana.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea a 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii vătămare corporală.Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Corbii Mari, s- au inaugurat o gradiniță și  un dispensar medical ultramoderne

A fost inaugurată o grădiniță modernă și cochetă  în satul Corbii Mari,  o unitate școlară cu trei clase, realizată cu finanțare pe AFIR, valoarea fiind de 2.737.553 de lei iar  contribuția Primăriei Corbii Mari, a fost de 500.000 de lei. Unitatea de învățământ preșcolar are trei grupe și asigură școlarizarea unui număr de […]