Published On: vin, iul. 12th, 2019

MAI MULTE OBIECTIVE DE INVESTIŢII, INSPECTATE DE CONDUCEREA CJ

nichiduta.ro

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, alături de deputatul Corneliu Ştefan, a efectuat o vizită de lucru la mai multe obiective de investiţii derulate de CJD în judeţul Dâmboviţa.
Prima oprire a avut loc în localitatea Vulcana-Pandele, unde se desfăşoară lucrări de asfaltare pe DJ 712B, pe o lungime de 8,7 km, între Vulcana-Pandele şi Vulcana-Băi. Proiectul, finanţat de CJD prin Programul Operaţional Regional, are o valoare totală de 3.388.947,6 lei. Stadiul fizic al lucrărilor este de peste 70%, iar în prezent se toarnă al doilea strat de asfalt.
O altă oprire a fost la Doiceşti, unde se derulează un proiect de reabilitare, modernizare a unui număr de şapte drumuri locale, cu o lungime de 5,5 km, printr-un contract de asociere între CJD şi primăria Doiceşti, cu cote de cofinanţare de câte 50%. Proiectul are o durată de 5 luni, iar lucrările au debutat săptămâna aceasta. Valoarea totală a contractului este de 4.094.693 lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro