MAI MULTE MECIURI PENTRU JUNIORI

Date:

Comitetului Executiv al FRF a validat o serie de modificări ce va duce la creșterea numărului de jocuri oficiale pentru echipele de juniori ale cluburilor participante în competiții.
Ca urmare a aprobării înfiinţării Ligii Elitelor U13 în şedinţa Comitetului Executiv din 15 martie 2024, în această competiţie vor fi acceptate toate cluburile afiliate care doresc să înscrie echipe, fără a se ține cont de locul din Clasificarea Academiilor. Același lucru este valabil și pentru competiția Liga Elitelor U14. Cele două competiții se vor disputa în paralel, ceea ce înseamnă că este obligatoriu pentru cluburi să înscrie echipe la ambele categorii de vârstă.

În același timp, în Liga Elitelor U15 și Liga Elitelor U16 vor fi acceptate câte 48 de echipe, față de 36, câte participă în prezent, în ordinea dată de clasificarea academiilor.

Obligația prevăzută în regulamentul de desfășurare a competițiilor din sezonul 2023-2024, ca un club înscris în Liga Elitelor U16 să participe și în Liga Elitelor U15, respectiv ca un club înscris în competiția Liga Elitelor U15 să participe și în competiția Liga Elitelor U16, se va aplica și în sezonul 2024-2025.

Tot în ședința de azi s-a luat în discuție situația juniorilor în ceea ce privește vârsta acestora. Mai exact, despre provocările pe care jucătorii născuți în ultimele luni ale anului le înfruntă și care sunt posibilități de a interveni în organizarea competițiilor pentru a veni în sprijinul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...