Luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, împreună cu câinele „mascaților”, Nero, i-au surprins pe copii cu exerciții demonstrative și le-au prezentat acestora echipamentul din dotare

1 0

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița i-au întâmpinat pe cei mici cu baloane, iar pe părinți și bunici cu materiale informativ-preventive.

Activitățile s-au desfășurat în Parcul Chindia, unde polițiștii au purtat discuții interactive cu cei mici, adaptate vârstei, fiind abordate teme referitoare la siguranța în mediul școlar, utilizarea internetului, siguranța pe drumul de la și spre unitățile de învățământ. 

Luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, împreună cu câinele „mascaților”, Nero, i-au surprins pe copii cu exerciții demonstrative și le-au prezentat acestora echipamentul din dotare.

De asemenea, polițiștii de la rutieră le-au prezentat copiilor, dar și părinților, regulile pe care trebuie sa le respecte atunci când se deplasează pe drumul public.

Totodată, un tehnician criminalist i-a fascinat pe cei mici cu cunoștințele din acest domeniu, prezentându-le activitățile derulate cu ocazia efectuării cercetării la fața locului  Acest moment a fost marcat și de amprentarea copiilor, aceștia fiind foarte încântați.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pompierii dâmbovițeni au fost asaltați de sute de copii

Cei mici au avut ocazia să vadă mașinile de stingere și ambulanța SMURD, au probat căștile de protecție, sirena pompierilor și au mânuit furtunul cu apă. Au alergat de la o autospecială la alta și toți au spus că vor să se facă pompieri atunci când vor fi mari. Atracția […]