Lupta împotriva COVID-19 la Corbii Mari

La nivelul comunei dâmboviţene Corbii Mari, începând din noaptea de joi spre vineri, străzile, trotuarele şi locurile de joacă sunt spălate/dezinfectate cu o soluţie pe bază de clor. Este o nouă măsură de prevenţie în lupta împotriva COVID-19 la Corbii Mari. Este vorba de domeniul public, de un spaţiu pe care îl folosesc toţi locuitorii comunei. Menţinerea curată şi dezinfectarea străzilor şi trotuarelor este o măsură care îi va ajuta în această luptă.
„Nu este nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ţinem cont de această pandemie şi să respecte o serie de reguli, mai ales cele privind

igiena personală, a mâinilor în special, şi să evităm aglomeraţiile. Să stăm acasă şi să evităm deplasările dacă situaţia nu o impune.”, a transmis primarul comunei Corbii Mari, lonuţ Bănică.
În judeţul Dâmboviţa nu există niciun caz de coronavirus, se află în izolare la domiciliu 559 persoane asimpto-matice, au ieşit din izolare la domiciliu 208 persoane, se află în carantină, în spaţiile identificate în acest sens, 38 de persoane şi au fost testate 53 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmboviţa, rezultatele sosite până în prezent, dintre acestea, fiind negative.
Fiţi responsabili!
Staţi în casă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A început dezinfecţia străzilor din oraşul Fieni

Curăţenia şi dezinfecţia cu substanţe biocide a început şi pe străzile din oraşul Fieni. Primăria Fieni a luat noi măsuri de protecţie împotriva noului coronavirus. Se dezinfectează spaţiile de joacă, trotuarele, aleile, pieţele şi parcurile. Măsuri suplimentare de dezinfecţie a spaţiilor publice. Dezinfecţia se face cu detergent biocid pe bază […]