Luni – prima zi de cursuri la TELEŞCOALĂ

Elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat au putut urmări, de luni, cursurile de Teleşcoală organizate de TVR în contextul închiderii şcolilor din cauza noului coronavirus. În săptămâna 16 – 22 martie, şcolile din România rămân închise, aşa cum au decis autorităţile.
Pentru elevii de clasa a Vlll-a, cursurile de Teleşcoală au loc dimineaţa (de la ora 9.00 – Limba şi literatura română, de la 9.30 -Matematică), iar pentru cei de clasa a XII-a – după-amiază (de la 15.00 -Limba şi literatura română şi de la 15.30 – Matematică), pe canalul TVR 2, potrivit programului TV.
Pentru clasa a XII-a au loc două lecţii săptămânale de Română şi Matematică şi câte o lecţie pe săptămână de Biologie, Chimie, Fizică, Istorie şi Geografie.
Cursurile pot fi urmărite atât la TVR 2, cât şi online, pe canalul de Youtube al TVR şi pe site-ul www.tvr.ro.
Predarea se va face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, iar pe ecranul virtual elevii-telespectatori vor avea o bună vizibilitate la tot ceea ce lucrează profesorul pe un laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moreni: În perioada 16-31 martie, în primărie şi structurile subordonate se suspendă activitatea cu publicul

Având în vedere atenţionarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi Hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecţiei cu Coronavirus, astăzi, la nivelul Primăriei municipiului Moreni, au fost luate următoarele hotărâri: În perioada 16.03 – 31.03.2020 se suspendă activitatea […]