Luni începe examenul de Evaluare Naţională

0 0

Absolvenţii de gimnaziu au incheiat deja anul scolar iar lunea viitoare, pe 18 iunie, vor susţine prima proba la limba română. Pe 19 este programată proba la matematică, iar pe 21 iunie proba scrisă la limba şi literatura maternă, acolo unde este cazul. Rezultatele vor fi afişate pe 25 iunie şi tot atunci, între orele 14-20 vor putea fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale vor fi afişate pe 29 iunie.
La solicitarea comisiilor judeţene/comisia municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Organizare a Evaluării Naţionale poate aproba, în situaţii excepţionale, prelungirea perioadelor de evaluare a lucrărilor scrise ori de afişare a rezultatelor, precum şi reducerea perioadei de afişare a rezultatelor.
Ponderea mediei la Evaluarea Naţională este de 80% din media de admitere la liceu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgul educaţional "Handmade with love"

Pe parcursul a cinci zile, 1014 iunie 2019, Şcoala Specială din Târgovişte găzduieşte târgul educaţional „Handmade with love”. Târgul educaţional „Handmade with love” este organizat încadrul proiectului „ŞI TU CONTEZI! – Îmbunătăţirea calităţii serviciilor educaţionale pentru elevii cu diz-abilităţi şi CES din judeţul Dâmboviţa, prin intervenţii armonizate cu nevoile acestora”, […]