Lucrurile merg bine la Chindia Lăncierii târgovişteni şi-au făcut echipă bună

A.l.

Chindia a început pregătirile pe 21 iunie. Până pe 30 iunie s-au pregătit la baza proprie de la stadionul Eugen Popescu. În perioada 30 iunie-8 iulie a făcut un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.
Apoi a revenit la domiciliu, unde se pregăteşte de startul sezonului 20172018, care va avea loc pe 5 august.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun s-a întărit cu l. Popescu (Dinamo), Ciobotariu, Neicuţescu (Dinamo juniori), Acasandrei (Flacăra Moreni), Cornea (Cetatea Deva), Matei (Academica Clinceni).
La capitolul noutăţi îl putem include şi pe managerul sportiv, Ciprian lugulescu, omul care a înviorat activitatea echipei din Curtea Domnească.
Până acum, Chindia a susţinut meciuri amicale cu: Juventus Bucureşti (0-2, acasă), 0-0 (acasă), cu CS Baloteşti, 3-3 (la Berceni), cu FCSB, 2-1 (acasă), cu Metaloglobus Bucureşti.
Mai sunt programete partidele cu FC Argeş Piteşti (pe 19 iulie) şi FC Aninoasa (pe 21 iulie).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FCSB, VICTORIE ÎN PRIMA ETAPĂ CU DOI DÂMBOVIŢENI ÎN PRIMUL "11" Florin Tănase şi Mihai Bălaşa s-au regăsit în garnitura de start a vicecampioanei României în prima rundă a sezonului 2017-2018

Echipa FCSB aînvins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, în prima etapă a Ligii l. Golul victoriei a fost marcat de Dennis Man, în minutul 90+2. Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’34 din penalti şi Man ’90+2, în timp ce pentru oaspeţi […]