Lucrările pentru finalizarea ANL-urilor de la Sagricom vor fi reluate

Ş.E.
0 0

clmÎn şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte din 13 octombrie 2015, două puncte au figurat pe ordinea de zi.
Primul, a vizat modificarea HCL 250/22.09.2015 referitoare la aprobarea reactualizării documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici, la obiectivul „Extindere P + 1 Grădiniţa nr. 9 Târgovişte” ( rest de executat).
De fapt, modificarea a constat în includerea acestor indicativi – rest de executat, în documentaţia de specialitate, respectiv a sumei de 1.245.412,91 – valoarea investiţiei, valoare rest de executat documentaţie reactualizată+valoare decontată în 2008) din care decontat în 2008 , 321.772,91. Valoarea investiţiei rest de executat este de 923.640,00.
Primarul interimar Cristian Stan a declarat că nu contează de câte ori se fac aceste modificări de includere, atâta timp cât copiii de la grădiniţa nr. 9 vor beneficia la final de condiţii decente pentru desfăşurarea activităţii.
Cel de al doilea punct de pe ordinea de zi a fost aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lucrări rest de executat aferente obiectivului „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, zona Sagricom, str. Silviu Stănculescu, etapa a Il-a”.
Acest lucru a trebuit reluat, deoarece din 2006 şi până anul trecut, Agenţia Naţională pentru Locuinţe s-a aflat în proces cu societatea care executa aceste lucrări, procesul fiind finalizat.
Odată terminat litigiul, conform legislaţiei în vigoare trebuiau reluate procedurile de avizare. Oricum, aprobarea celor două puncte a fost făcută fără nici un fel de probleme din partea consilierilor, astfel că lucrările la cele două obiective vor continua.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FESTIVAL - CONCURS NAŢIONAL "ILEANA SĂRĂROIU" EDIŢIA a III-a

FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ILEANA SĂRĂROIU”, Ediţia a III-a se va desfăşura la Târgovişte, în perioada 20 – 22 noiembrie 2015, şi îşi doreşte să creeze cadrul necesar lansării profesionale a tinerilor elevi şi absolvenţi ai şcolilor populare de arte şi alte unităţi de învăţământ vocaţional – artistic, cultivarea interesului […]