Lucrările la Şcoala „Mihai Viteazul” încep după Paşte

0 0

Odată semnate contractele de finanţare şi de execuţie a lucrărilor de reabilitare şi extindere a Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, administraţia publică locală a început pregătirile pentru relocarea elevilor. Până la finalizarea proiectului, cursurile şi celelalte activităţi didactice vor avea loc la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” şi la Şcoala Gimnazială nr. IX, ambele situate la o distanţă destul de mică, în Microraionul XI.
Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a precizat că, după modernizare şi extindere, Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” va fi cea mai mare şi mai frumoasă din tot judeţul.
Proiectul este finanţat din fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Regional, are o valoare de 18 milioane de lei şi o durată de execuţie de 12 luni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte găzduieşte Olimpiada Naţională de Fizică

În perioada 03- 07 mai, la Târgovişte se va desfăşura etapa finală a Olimpiadei Naţionale de Fizică, la eveniment fiind aşteptaţi aproximativ 675 de concurenţi şi invitaţi: elevi, profesori însoţitori, membrii Comisiei Naţionale de specialitate. Olimpiada Naţională de Fizică reprezintă cel mai important concurs de profil desfăşurat la nivel naţional, […]