Lucrările derulate pe I.C. Brătianu vor fi finalizate până la jumătatea lunii noiembrie

Ş.E.
0 0

cristian stanAşa cum a promis, primarul interimar al Municipiului Târgovişte – Ciprian Prisăcaru, a ţinut o conferinţă de presă fulger pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona pe care se toarnă stratul de uzură, pentru a vedea la faţa locului stadiul lucrărilor dar şi calitatea acestora.
Însoţit de viceprimarul Cristian Stan, mai întâi au trecut în revistă, pe scurt, ceea ce se realizase până la acel moment.
„Astăzi, 1 octombrie 2014, am închis parţial bulevardul I.C. Brătianu, pentru a permite turnarea stratului de uzură. După cum observaţi bordurarea a fost făcută, a fost amenajată şi zona pentru asfaltare şi suntem siguri că până la finalul acestei zile – aşa cum am promis -toată această porţiune de drum, poate cea mai circulată zonă din municipiu, va fi gata pentru a fi redată traficului rutier începând cu 2 octombrie 2014.
In zilele următoare vom merge şi în alte zone din municipiu unde s-a turnat şi al doilea strat de asfalt. Tot ce dorim este să intrăm în iarnă fără a mai avea drumuri închise, decapate şi nefinalizate”, a precizat Ciprian Prisăcaru.
La rândul său, viceprimarul Cristian Stan s-a arătat nemulţumit de modul în care a fost turnat stratul de uzură pe I.C. Brătianu – porţiunea de la sensul giratoriu Catedrala Eroilor şi pînă la intersecţia cu Petru Cercel -, spunând că ceea ce se toarnă acum pe I.C. Brătianu – zona cuprinsă între intersecţia cu Str. Lt. Stancu Ion – sensul giratoriu de la Catedrala Eroilor, intersecţia cu Str. Radu de la Afumaţi va fi de o calitate mult superioară.
Asfaltarea pe I.C. Brătianu înseamnă, ca suprafaţă, 5.220 m pătraţi şi 1.200 metri de trotuare, o lucrare destul de mare ca întindere dar care va decon-gestiona considerabil traficul rutier în zonă, şi va fi gata până la jumătatea lunii noiembrie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Derby în Teleorman CS Teleorman Alexandria - CSM Târgovişte. Astăzi, ora 18.00, Sala Sporturilor din Alexandria

Etapa cu numărul 2 din Liga Naţională de Baschet Feminin debutează joi, 2 octombrie, cu duelul dintre CST BC Alexandria şi CSM Târgovişte, meci care va fi găzduit de Sala Sporturilor din Alexandria. Gazdele de mâine au ieşit învingătoare în prima rundă, după ce au trecut clar în deplasare de […]