Lucrările de reabilitare pe Șoseaua Găești se apropie de finalizare

0 0

În ciuda traficului foarte dens, constructorii au turnat deja două straturi de asfalt pe Șoseaua Găești, una dintre cele mai importante căi de acces în Municipiul Târgoviște. În fiecare zi lucrătoare, pe aici intră în oraș aproximativ 3.000 de autovehicule, numai dacă ne raportăm la intervalul orar 07.00 -08.30.
„Investiția presupune modernizarea unei suprafețe de aproximativ 35.000 metri pătraţi, lucrări de preluare a apelor pluviale, canalizație subterană pentru rețelele electrice și de telecomunicații, precum și amenajarea spațiilor verzi adiacente. Cel târziu în această toamnă, vom scăpa de problemele de până acum de pe strada menționată, unde stratul de uzură era atât de degradat, încât necesita mai tot timpul reparații, primăvara în mod deosebit”, a precizat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA Dâmbovița: Se primesc cereri pentru subvenția la motorina utilizată în Trimestrul III

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dîmbovița primește, în luna octombrie, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2021.Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă […]