Lucrările de reabilitare la Şcoala Coresi se desfăşoară conform graficului

Ş.E.
0 0

borigaDupă ritmul în care se desfăşoară lucrările de reabilitare şi extindere la Şcoala Coresi, sunt şanse de 100% ca aceasta să fie funcţională la 1 septembrie 2013.
„Sunt în plină desfăşurare lucrările de reabilitare cu fonduri europene, la una din şcolile cu tradiţie din Târgovişte, Şcoala Coresi”, ne-a declarat Gabriel Boriga, primarul Municipiului Târgovişte. „După cum observaţi, lucrările se desfăşoară într-un ritm alert. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am văzut aici, constructorii îşi fac bine treaba, se lucrează atât la exterioare – la extinderea noilor corpuri de clădiri, cât şi la interior. Am văzut că s-au montat mare parte din pardoseli, s-au făcut instalaţiile electrice, urmează instalaţiile termice, care vor fi adăugate la final, precum şi termoizolaţia, care se va face la final.
Acoperişul a fost făcut şi el în mare parte, însă, în afară de ceea ce se vede, se va lucra şi la sala de sport şi se va amenaja şi un teren de sport multifuncţional în aer liber, iluminat pentru nocturnă şi cu suprafaţă sintetică de joc. Astfel, nu numai elevii care învaţă la Şcoala Coresi, ci şi cei care locuiesc în acest cartier al Târgoviştei, Aleea Trandafirilor, vor putea veni să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut.
Aşadar, eu cred că lucrurile se desfăşoară în condiţii bune, sunt mulţumit de ceea ce am văzut, o să stăm în continuare alături de reprezentanţii comisiei tehnice, în colaborare cu conducerea şcolii şi eu, personal, vom veghea ca aceste lucrări să fie de bună calitate, să se desfăşoare în termen şi să se termine până la începerea noului an şcolar.
Am promis că la 15 septembrie 2013 am să vin şi o să tai panglica la Şcoala Coresi şi vă asigur că aşa va fi. O să avem o şcoală modernă, europeană, un model pentru Târgovişte, pentru judeţ şi pentru România anului 2013”, a mai precizat Gabriel Boriga.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

URSUL DĂ TÂRCOALE ŞI FACE PRĂPĂD ÎN ZONA PADINA - PEŞTERA Urmează să fie capturat şi relocat

Odată cu încălzirea vremii, urşii, din masivul Bucegi au ieşit din bârlog şi se apropie tot mai des şi mai mult de cabanele montane. De câteva zile, un urs dă târcoale în zona Padina – Peştera. Animalul se pare că este de talie mică, iar cei care l-au văzut spun […]