Lucrări în grafic la Grădiniţa „Rază de soare”

0 0

Continuă în ritm corespunzător graficelor proiectul de reabilitare, modernizare şi extindere a Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare”, cea mai mare din Dâmboviţa. Este un proiect cu finanţare europeană care va schimba radical condiţiile de desfăşurare a activităţilor didactice din această unitate de învăţământ preşcolar.
Pe şantier a fost astăzi primarul Cristian Stan, însoţit de cei doi viceprimari şi de administratorul public al oraşului. A fost urmărit în teren stadiul lucrărilor, care constau în reabilitarea celor două corpuri de Continuă în ritm corespunzător graficelor proiectul de reabilitare, modernizare şi extindere a Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare”, cea mai mare din Dâmboviţa. Este un proiect cu finanţare europeană care va schimba radical condiţiile de desfăşurare a activităţilor didactice din această unitate de învăţământ preşcolar.
Pe şantier a fost astăzi primarul Cristian Stan, însoţit de cei doi viceprimari şi de administratorul public al oraşului. A fost urmărit în teren stadiul lucrărilor, care constau în reabilitarea celor două corpuri de clădire existente şi construcţia unui corp nou, care va găzdui o sală de festivităţi.
„Grădiniţa „Rază de Soare” este cea mai mare grădiniţă din judeţul Dâmboviţa şi face obiectul unui proiect cu finanţare europeană. Este un proiect în valoare e aproximativ 12 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020. Se reabilitează cele două corpuri de clădire existente. De asemenea, se construieşte corpul C3, este vorba de corpul nou care va găzdui o sală de festivităţi şi vor putea fi desfăşurate şi activităţi din cadrul orelor de educaţie fizică care se pot realiza la nivel de grădiniţă. Proiectul are o durată de execuţie de 31 de luni, este o durată destul de mare. Ordinul de începere a fost dat în luna iunie a anului trecut. Aşadar, în pofida faptului că în această grădiniţă în momentul de faţă nu pot fi ţinute programele educaţionale dedicate copiilor, menţionăm că se asigură acces la Grădiniţa Nr. 15, începând de miercuri, 24 iunie. Va exista şi posibilitatea pentru copiii de la Grădiniţa Nr. 8 să poată să frecventeze grădiniţa”, a declarat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Orchestra Simfonică Muntenia susţine primul concert din această vară

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa invită publicul la un prim concert simfonic al verii, susţinut de cărte instrumentişti ai Orchestrei Simfonice Muntenia, duminică, 28 iunie 2020, începând cu ora 18.00. Evenimentul va avea loc în curtea interioară a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.„Vă aşteptăm să păşim împreună într-o lume cu […]