Lucrări în grafic, la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Date:

„Modernizarea și reabilitarea Clubului Flacăra continuă conform graficului de execuție și a parametrilor tehnici stabiliți. De la zi la zi, lucrările avansează și se desfășoară pe întreaga suprafață și pe toate structurile investiționale incluse.

Construcţia cu destinaţie administrativă şi social-culturală se va transforma în ,,Centrul Cultural Flacăra Moreni”. Obiectivele specifice ale proiectului sunt reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”- a precizat Constantin Dinu, primarul Municipiului Moreni.

Lucrările sunt finanțate din fonduri europene prin Programul Operațional Regional și se desfășoară în cadrul componentei ,,Reabilitare şi modernizare Club Flacăra Moreni” – investiție publică inclusă în proiectul ,,Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în municipiul Moreni”. Proiectul  are o valoare de 8.590.000 lei (fără TVA) şi un termen de execuţie de 19 luni (din care 3 luni proiectare şi 16 luni execuţia propriu-zisă a lucrărilor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...