Lucrări de reamenajare pe Str. Nicolae lorga: Loc de joacă modernizat şi zeci de noi locuri de parcare

0 0

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, însoţiţi de şefi de direcţii din cadrul instituţiei, au efectuat o vizită în teren, în zona limitrofă Străzii Nicolae lorga, unde sunt în curs de finalizare lucrările la un proiect consistent de reamenajare şi modernizare urbană. Un prim obiectiv finalizat în acest perimetru ultracentral este locul de joacă. Aici vorbim despre realizarea împrejmuirii şi iluminatului public, acoperirea suprafeţei de joacă cu tartan, montarea de aparate de joacă, de gimnastică în aer liber şi mobilier stradal nou. În imediata vecinătate au fost dezafectate copertinele şi asfaltate parcarea şi segmentul aferent de stradă, fiind înfiinţate şi locuri în plus. În prezent, eforturile echipelor de la SC Municipal Construct sunt concentrate pentru amenajarea unei parcări noi, cu cel puţin 40 de locuri, pe terenul cedat Primăriei Târgovişte de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Primarul Cristian Stan a precizat că reamenajarea zonei costă aproximativ 600000 de lei, bani de la bugetul local. Noua parcare va fi gata în aproximativ două săptămâni, iar străzile Nicolae Iorga şi Nicolae Filimon urmează să fie reabilitate integral.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bursa locurilor de muncă la Pucioasa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează în data de 28 septembrie 2018, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc vineri, la Pucioasa şi va fi găzduit de Hotel „Ceres”, Str. Republicii, nr. 1, începând cu ora […]