Lucrări de reabilitare la pasajul peste calea ferată, de la PAVCOM

0 0

Au început lucrările de reabilitare la pasajul peste calea ferată, de la PAVCOM, ca parte a proiectului mai amplu de modernizare a coridoarelor de transport din Municipiul Târgovişte. Prezent pe şantier, primarul Cristian Stan a precizat că valoarea proiectului se ridică la 50 de milioane de lei, bani europeni. Sunt incluse lucrări de reabilitare pe Strada Gării, Str. Locotenent Stancu Ion, Bulevardul Carol şi amenajarea tuturor staţiilor de traseu. Vor fi construite trei staţii de capăt şi un depou la Complexul Turistic şi de Nataţie. Proiectul este complementar celor privind achiziţia de autobuze noi, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 170 milioane de lei.
Revenind la pasajul de la PAVCOM, traficul rutier a fost restricţionat şi se circulă doar pe cele două benzi de pe sensul de ieşire din oraş.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiect: Pietonii nu vor mai avea voie să traverseze strada cu căştile pe urechi sau în timp ce utilizează telefonul

Codul rutier urmează să fie amendat prin hotărâre de guven, pentru a reglementa circulaţia pe drumurile publice a trotinetelor, limita de viteză pentru biciclişti fiind stabilită la 30 de km/h. În plus, potrivit proiectului de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul de Interne, pietonii nu mai au voie să […]