Lucrări de modernizare în Cartierul Sagricom

Executivul Primăriei Târgovişte a efectuat, ieri dimineaţă, o vizită pe şantierul din Cartierul Sagricom, unde se execută lucrări de modernizare pe mai multe paliere. După cum a precizat primarul Cristian Stan, se execută lucrări de reabilitare a infrastructurii stradale şi sistem de preluare a apelor pluviale. Vor fi intervenţii interioare şi exterioare la blocurile ANL şi va fi modernizat şi reutilat locul de joacă. Vor fi amenajate spaţiile verzi şi, în scurt timp, vor începe lucrările de construire a viitoarei grădiniţe din cartier.
La vizita în teren, alături de primarul Cristian Stan au fost viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu, precum şi şefii unor direcţii din subordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: Rezultatele la BAC, mai bune comparativ cu anul trecut

O analiză obiectivă făcută de prof. Sorin Ion, inspector şcolar general şi inspectorii şcolari gener-ali-adjuncţi, Gabriela Istrate şi Cristina Stroie, scot în evidenţă buna desfăşurare a examenului de Bacalaureat, dar şi rezultate mai bune, comparativ cu sesiunea de vară 2017. Astfel, din 3928 de absolvenţi de liceu înscrişi, au susţinut […]