Lucrări de execuție în grafic la viitoarea autogară a Municipiului Târgoviște

0 0

A prins contur viitoarea autogara principală a municipiului Târgoviște, singura construită în ultimii 30 de ani în reședința de județ.Obiectivul este situat pe strada Calea lalomiței, în vecinătatea Oborului și va avea dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 metri pătraţi, suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 metri pătrați, incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze.
„Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), sunt modernizate stațiile de călători, sunt construite 3 stații de capăt de traseu, depoul de pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple. Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene”- a precizat Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

65 de ocupații noi recunoscute pe piața muncii. Un sfert sunt în domeniul IT!

Pe de altă parte, 62 de ocupații care nu se mai practică au fost eliminate din Clasificarea Ocupațiilor din România, urmând să fie introduse într-o grupă reziduală Piața forței de muncă din România se adaptează la noile cerințe, pentru a face față concurenței internaționale. ĩn acest sens, Ministerul Muncii și […]