Lucrări de cadastru, gratuit pentru cetățeni, în 2.450 de unități administrativ teritoriale (UAT) din totalul de 3.181, reprezentând 81%

1 0

În 573 de localități au loc lucrări de înregistrare sistematică a proprietăților la nivelul întregului UAT. Dintre acestea, 516 comune beneficiază de finanțare europeană prin POR, inclusiv în Dâmbovița.

Au loc lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în 20.112 sectoare cadastrale, cu o suprafață estimată de 2.419.423 de hectare.

 140 de UAT-uri sunt cadastrate integral iar din totalul estimat de 9,54 de milioane de hectare de terenuri agricole care fac obiectul subvențiilor APIA, ANCPI a înregistrat în sistemul integrat de cadastru și carte funciară 6,45 milioane de hectare, reprezentând 68%.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua drumarului 

Ziua drumarului marcată pe 5 august, o zi de aducere aminte a tuturor celor care au slujit cu devotament drumurile, dar și a celor care sunt astăzi la datorie. Drumurile, căi de legătură vitale pentru toți, au nevoie de protecție, indiferent că este zi sau noapte, vară sau iarnă, zi de […]