Lucrări de asfaltare în zona Constantin Brâncoveanu

Primăria Târgovişte a continuat programul de reabilitare a infrastructurii rutiere cu lucrări de asfaltare pe străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu (artera paralelă). Finanţarea acestor lucrări a fost asigurată de la bugetul local dar şi de la bugetul de stat, prin PNDL II. După cum a precizat primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren, Strada Constantin Brâncoveanu – artera paralelă, face parte din lotul care mai include străzile Justiţiei, Iazului, Horia, Cloşca, Crişan, Gimnaziului, Berzei, Morilor şi George Petraşcu, cu o valoare a investiţiilor de trei milioane de lei, iar pentru Strada Milioara a fost alocată suma de 240000 lei, fonduri proprii.
La vizita în teren au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, şefi de direcţii din primărie şi Cosmin Bozieru, consilier al primarului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DENIS CIOBOTARIU (CHINDIA), PE LISTA ADIŢIONALĂ A NAŢIONALEI SUB 21 DE ANI

Selecţionerul Daniel Isăilă a anunţat lotul de jucători pentru partida programată pe 6 octombrie, în Elveţia, la Lugano, de la ora locală 19:00. După trei meciuri disputate în Grupa 8 de calificare la Euro 2019, tricolorii se menţinpe prima poziţie cu 7 puncte acumulate. Elevii lui Isăilă s-au impus în […]