Lovitură pentru liberali!  Primarul de la Titu se retrage din administrația publică!

Date:

După mai multe mandate de succes, primarul Traian Niculae a hotărât a  să nu mai candideze pentru un nou mandat în fruntea administrației publice locale din Titu. Vineri, 5 aprilie, PNL Dâmbovița a anunțat schimbul de generații la vârful unei echipe performante și  că îl promovează pe Marius Adrian Sandu. Pe lângă aplombul tinereții, administratorul public are o bogată experiență, fiind dedicat comunității și implicat în derularea fiecărui proiect edilitar.

„Titu este un exemplu de bune practici în administrație. Orașul s-a dezvoltat mult în ultimii ani, sub conducerea primarului liberal Traian Niculae. În continuare susținem un liberal pentru funcția de primar, pe Sandu Adrian Marius, un om ambițios, cu viziune, cu o strategie bună și dorință de muncă. Dezvoltarea continuă la TITU, alături de PNL”, este mesajul transmis de liderul PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Titu are susținerea actualului edil – Traian Niculae, care îl consideră potrivit ca succesor al său la conducerea administrației publice locale.

„Marius Adrian Sandu face parte din echipa mea, am muncit împreună la contractarea proiectelor și știe despre ce este vorba. Îl susțin pentru că eu cred în tineri, cred în oamenii cu viziune, s-a dovedit un administrator public loial comunității și implicat. Am construit în toți acești ani o echipă puternică, am dezvoltat împreună orașul Titu și îi sunt alături lui Marius pentru a continua proiectele administrației liberale”, spune primarul Traian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...