Lotul I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa a obţinut locul II la faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat

Ca şi în anii anteriori, echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa a obţinut rezultate remarcabile la faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, desfăşurată în perioada 02 – 04 octombrie, în Municipiul Craiova. Dovedind încă o dată că sunt printre cei mai buni, adevăraţi profesionişti în „arta descarcerării”, pompierii dâmboviţeni au devenit vicecampioni naţionali la proba „Descarcerarea din autovehicule”, obţinînd şi titlul de „Cea mai bună echipă de paramedici” din cadrul competiţiei.
Ca urmare a rezultatelor obţinute, echipajul dâmboviţean s-a calificat la Competiţia Mondiala de Descarcerare şi Prim-Ajutor ce se va desfaşura anul viitor în SUA.
Componenţa lotului dâmboviţean a fost urmatoarea:
– şef de lot: Lt.col. Matei Florin;
– antrenor: Lt. Pisau Ion;
– concurenţi: plt.adj. Mantescu Eugen, plt.adj. Paraschiv Adrian, plt.adj. Dumitrache Giorgian, plt.adj. Guran Catalin, plt.maj. Costache Marius, plt.maj. Talaz Cosmin, plt.maj. Maruţa Alexandru, plt.adj. Enache Carol.
Felicitari tuturor pentru efortul depus şi rezultatele obţinute şi mult succes în competiţiile viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan: "Astăzi ne-a fost foame şi trebuia să îngenunchiem bivolul rănit"

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, fostul internaţional Viorel Moldovan a reuşit să-şi mobilizeze elevii comparând echipa FC Voluntari cu un „bivol rănit”, pe care trebuie să-l pui la pământ, indiferent de agresivitatea şi disperarea lui. Cuvântarea lui Moldovan a dat roade. Echipa sa a făcut un meci bun, la […]