LORIN PETRESCU EXPLICĂ PLECAREA INOPINATĂ A LUI DIEGO LONGO

Date:

Președintele Lorin Petrescu a elucidat abia acum, la 20 de zile distanță, plecarea italianului înainte de ultimul meci al echipei pe care o preluase nu cu mult timp înainte.

”Pe domnul Diego Longo l-am convins duminică la prânz să vină la Târgoviște să semneze. A venit luni după-amiază să preia echipa și să o antreneze, ca să putem să ne descurcăm la meciurile cu Tunari și Chiajna, să încercăm să le câștigăm. Ne-a spus de la bun început că are o situație delicată în Albania, unde și-a reziliat contractul și finanțatorul clubului nu ar vrea să onoreze plata salariilor restante. M-a rugat frumos să-l las să plece acasă, în Albania, să-și strângă lucrurile, să plece cu familia de acolo, să nu se întâmple și alte lucruri mai grave. Vă dați seama că mi-am dat acordul, având în vedere că cu dumnealui am avut o convenție duminică la 16 și luni, la 15, era la antrenament, nu văd de ce nu l-aș fi lăsat să meargă până acasă”, a explicat Lorin Petrescu la conferința de presă de la jumătatea săptămânii. 

”Din punctul nostru de vedere, echipa arată bine, având în vedere că domnul Diego a preluat echipa de nici o lună. Să avem liniște la club, să ne intre cât mai repede niște bani, să putem să închidem toate dosarele astea și să plătim măcar octombrie și noiembrie către jucători și o să vedeți altă echipă la Târgoviște”, a declarat președintele Chindiei despre ce crede că ar trebui făcut în această iarnă pentru ca echipa să prindă play-off-ul.

”Ne dorim să avem liniște, un lot mai mic, de asta avem încredere în domnul Longo, pentru că și dumnealui a spus că vrea un lot mai mic, ca să existe concurență. Există o listă creionată. Vrem să discutăm cu jucătorii care nu mai sunt doriți, să-i determinăm să renunțe. Am vorbit cu trei sau patru juniori împrumutați, pentru că am considerat normal să transmitem că ei trebuie să joace. Sunt under-i și au nevoie să joace. Nu pot face pasul la seniori dacă dorești să fi într-un lot și nu ai meciuri în picioare”, a mai comentat Petrescu pe această temă, a modificărilor din lot în perioadă de transferuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...