Locuri de muncă sezonieră în agricultură: Spania – Campania 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Dâmboviţa, promovează oferta unui angajator din Spania de 800 locuri de muncă (dintre care 400 de locuri pentru cupluri), pentru munca sezonieră în agricultură – recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experienţă). Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităţilor).
Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dâmboviţa . Selecţia va fi organizată în regiunile României: Sud şi Sud-Vest iar termen limită pentru aplicare: 15.12.2018. Data şi locaţia bursei vor fi comunicate ulterior.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BAC 2018. sesiunea de toamnă: Doi candidaţi eliminaţi de la proba scrisă La Limba şi Literatura Română

Ieri dimineaţă a avut loc prima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018. Din cei 395 de candidaţi din Dâmboviţa înscrişi la proba scrisă la Limba şi Literatura Română au absem-tat 95 şi doi au fost eliminaţi din concurs. Potrivit inspectorului şcolar general, prof Sorin […]