Locuri de muncă pentru dâmboviţeni în spaţiul economic european

Ş.E.
0 0

muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informează persoanele interesate să lucreze în afara ţării, că în acest moment, prin reţeaua Eures, sunt disponibile 415 de locuri de muncă, în ţări precum: Germania, Norvegia, Belgia, Suedia, Marea Britanie, Elveţia, Spania şi Republica Cehă.
Astfel, Germania dispune de 147 locuri pentru manager vânzări,asistenti medicali, tehnicieni elecronişti, agenţi securitate,tehnicieni sisteme securitate, operatori comandă numerică, factori poştali, mecanici echipamente hidraulice, betonisti şi tâmplari.
Marea Britanie are un post vacant pentru infirmier, Belgia- 2 locuri vacante pentru şoferi camion, Suedia dispune de 45 de posturi pentru persoanele calificate în meseria de vopsitori auto şi 20 de locuri de muncă pentru personal de serviciu.
Republica Cehă solicită 236 de lucrători în diverse meserii precum şlefuitori, operatori producţie, muncitori asamblare, lucrători în prelucrarea lemnului, Norvegia -2 locuri vacante pentru coordonator de cercetare în securitatea calculatoarelor şi profesor matematică; Elveţia are nevoie de 10 persoane pentru îngrijire copii şi Spania oferă un loc de muncă pentru o persoană calificată în meseria de maseur.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pericol pentru sănătate la piscină sau ştrand

Canicula şi-a făcut simţită prezenţa şi odată cu ea şi dâmboviţenii merg la piscine. Dâmboviţenii trebuie să ştie că apa nu înseamnă doar distracţie şi bălăceală, ci şi un mediu propice pentru bacterii şi viruşi care se pot contracta dacă nu se respectă măsurile de igienă corespunzătoare. Specialiştii atrag, totuşi, […]