Locuitorii din Târgovişte şi Titu se pot pensiona mai devreme

Tenacitatea deputaţilor PSD de Dâmboviţa Cornel Ştefan, Carmen Holban, Claudia Gilia şi Marian Ţachianu s-a concretizat într-o facilitate aşteptată cu interes de târgoviştenii şi locuitorii din Titu, aflaţi în prag de pensionare. A fost promulgată şi a intrat în vigoare legea de modificare şi completare a Legii 263/2010, privind sistemul public de pensii.
Ca urmare a acestor modificări, a rezultat includerea cetăţenilor din Târgovişte, Titu şi din comunele limitrofe, situate pe o rază de opt kilometri, între beneficiarii reducerii cu doi ani a vârstei standard de pensionare, datorită faptului că au locuit cel puţin 30 de ani în zone poluate.

One thought on “Locuitorii din Târgovişte şi Titu se pot pensiona mai devreme

  1. Ma numesc Pana Valeriu Viorel din Targoviste si mi se pare corect sa fim si noi beneficiarii acestei legi ca cetateni ai acestei urbe, suportand o viata poluarea emisa de C.O.S., U.P.E.T.,VICTORIA ,ROMLUX, SARO marile institutii care ne-au intoxicat aerul la gradul cel mai inalt si ne-au creat mari probleme de sanatate. Adresez toata stima persoanelor sus amintite care au luat act si s-au zbatut pentru noi in impementarea acestei legi. Mii de multumiri !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tutuianu:"Ratarea intrării în Parlament, un eşec pe care nu avem cum să-l cosmetizăm!"

Intr-un prim comentariu după scrutinul din 6 decembrie, Adrian Ţuţuianu confirmă că PRO România a ratat intrarea în Parlament, în opinia sa fiind „un eşec pe care nu avem cum să-l cosmetizăm. La Dâmboviţa, am realizat un scor peste media naţională şi peste pragul electoral.Le mulţumesc sincer tuturor celor care […]