Localităţi dâmboviţene, lovite de furia naturii

Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în judeţul Dâmboviţa, echipaje de pompieri au fost solicitate în mai multe localităţi: Târgovişte, I.L. Caragiale, Cornăţelu (sat Slobozia), Bilciureşti şi Răcari (sat Mavrodin) unde au fost inundate mai multe curţi şi case.
În municipiul Târgovişte au fost inundate opt gospodării pe strada Magrini, în trei dintre acestea apa a pătruns în casă şi două gospodării pe strada Fructelor. Pe strada Grădinari nu s-a confirmat situaţia anunţată.
Au mai fost inundate în I.L. Caragiale (1 curte), Cojasca – sat Iazu (1 curte), Finta (2 curţi), Butimanu (1 curte), Răcari – sat Mavrodin (curte şi casă) şi Ciocăneşti – sat Creţu (curte şi casă).
În comuna Cornăţelu, sat Slobozia, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt, care bloca drumul judeţean.
Pentru gestionarea efectelor produse de fenomenele meteo periculoase au acţionat în teren peste 25 de pompieri cu 10 autospeciale şi 7 motopompe de la mai multe subunităţi de intervenţie din judeţ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prinşi de jandarmi, în timp ce aruncau deşeuri menajere şi mobiler din lemn deteriorat

Atenţie unde aruncaţi gunoiul, se dau amenzi şi nu sunt deloc mici! Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, aflaţi în misiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, au depistat marţi seară, în imediata vecinătate a DN 71 Târgovişte-Sinaia, două persoane în timp ce descărcau deşeuri la marginea pădurii. În […]