Loc de joacă în curs de amenajare în micro III

În microraionul III, în vecinătatea bazinului de înot, este în curs de amenajare încă unul dintre cele 13 locuri de joacă ce sunt cuprinse în programul finanţat de la bugetul local . Cu prilejul vizitei efectuate în teren, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a precizat că va fi amenajată o suprafa.ă totală de 1000 de metri pătraţi, din care 400 mp acoperită cu tartan şi restul ca ca spaţiu verde şi de recreere. Vor fi montate aparate de joacă moderne şi aparate pentru gimnastică în aer liber, mobilier stradal nou, instalaţie de iluminat, investiţia fiind de aproximativ 2.000.000 de lei.
În acelaşi timp este în curs de finalizare un obiectiv similar situat pe strada Arcaşilor şi se lucrează la locurile de joacă din Cartierul CFR şi din micro XII.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ultimele clarificări pentru proiectul "Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B"

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi s-a regăsit şi proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa 160/07.06.2017 privind aprobarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B pe traseul limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi-Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra-Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu-Niculeşti-limită judeţ Ilfov”, a cheltuielilor […]