Liga a 4-a: S-a terminat turul F.C. Aninoasa este campioană de toamnă

A.l.
0 0

Odată cu meciurile din etapa a 17-a, s-a terminat şi prima parte a campionatului (turului).
Campioană de toamnă este F.C. Aninoasa, cu 39 p şi 15 la „adevăr”. Surprinzător, pe locul secund a apărut Atletic Fieni, cu 35 p şi +8 la „adevăr”.
Formaţia de sub Leaota a învins în ultima etapă, în deplasare, pe A.S. Doiceşti, cu 0-4 (Şerban 3 şi Sacagiu).
Liderul F.C. Aninoasa a trebuit să se mulţumească cu un egal, 2-2 (Zaharia, Tănase -Neagu, Diţă) lângă podul Mihai Bravu, în partida cu Petrolul Târgovişte.
Flacăra completează podiumul, cu 34 p şi +13 la „adevăr”. Echipa dintre sonde a stat în ultima etapă. Se consolează cu faptul că Vlădescu este pe primul loc în clasamentul golgheterilor.
în preajma podiumului stă Bradul Moroeni, cu 32 p şi +11 la „adevăr”. „Pădurarii” lui Florin Tudose au zdrobit-o, cu 5-0 (losif 3, Leotescu, Flores-cu), pe Comerţul Brezoaele. Echipele din Brezoaele şi Perşinari împart locurile 5 şi 6, ambele având câte 30 p şi +6 la „adevăr”.
Voinţa Perşinari a învins, cu 3-0 (Dinu, loniţă, F. Constantin), pe Avicola Tărtă-şeşti. Echipa e antrenată de Beni Popescu şi Irinel Cârstea. Din contingentul Moreni a rămas decât R. Neguţ.
Petrolul Târgovişte a evoluat oscilant şi a terminat turul pe locul 7, cu 29 p şi +5 la „adevăr”. Putea mult mai mult.
Recolta Gura Şuţii a „snopit-o” în bătaie pe mediocra Voinţa Crevedia, cu 6-0 (Moto-lici 2, A. Stoica, Drăcea 3). Picau pe gazon bieţii fotbalişti de la Crevedia, de parcă un virus contaminase toată echipa. Cineva a sugerat să vină SMURD-ul, că nu-i a bună. Jucătorii din Crevedia au venit la Nucet doar ca să se facă de râs.
Produleşti a pierdut, acasă, 1-5 (Rădoiu 3, S. Nedel-cu, C. Constantin) şi a terminat turul pe locul 10, cu 19 p.
Unirea Cobia, care a câştigat la masa verde două meciuri (pierdute), cu A.S. Doiceşti şi Voinţa Perşinari,
ambele acasă, a învins în deplasare, cu 1-5, pe Voinţa Pietroşiţa. Dar echipa din nordul judeţului a făcut contestaţie. Tot la această formaţie e posibilă o schimbare de antrenor (Ciprian Stăncescu).
Valea Mare şi PAS Pucioasa ocupă locurile 11 şi 12 cu câte 18 p. S-au întâlnit pe dealul Patrana, câştig de cauză având PAS-ul, cu 3-2. Oaspeţii au terminat meciul cu trei eliminaţi, M. Căldăraru, C. Căldă-raru şi Verdeş. @n opt jucători, vizitatorii puteau egala prin Cravcescu (90+4). Pe 13 este Luceafărul Dragomireşti, cu 17 p, iar pe 14 Voinţa Pietro-şiţa, 15p.
Avicola Tărtăşeşti e pe 15, cu 12 p.
A.S. Doiceşti (16, cu 7 p) şi Voinţa Crevedia (17, cu 3 p) s-au împovărat cu înfrângeri jenante, în concluzie s-au plasat la periferia clasamentului.
La juniori pe primul loc e Flacăra Moreni, cu 46 p.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cupa României Viitorul Voineşti - F. C.M. Târgovişte 3-5 (1-3) Dublă pentru Mândru

Ca şi în campionat (Promoţie Nord), „Satelitul” Municipalului are evoluţii bune şi în Cupa României. Băieţii lui Ghiorghi Zotic s-au calificat în faza următoare după ce au învins, în deplasare, pe Viitorul Voineşti, cu scorul de 3-5 (1-3). Pentru învingărori au marcat: Mândru 2, P. Stoicovici, R. Mircea. Pentru Viitorul […]