Liga a 4-a; Etapa a 34-a (ultima a campionatului) O RUNDĂ A LOCALNICILOR

A.l.

sportÎn ultimul act al stagiunii 2012-2013 din Liga a 4-a dâmboviţeană am avut parte de şase partide. Una s-a terminat, să folosesc un termen din box, înainte de limită. Este vorba de meciul Petrolul Valea Mare -A.S. Doiceşti, care a durat doar 11 minute. Oaspeţii au folosit doar şapte jucători (juniori) şi, când scorul era 4-0, unul s-a dat accidentat şi s-a terminat filmul.
Cel mai importatnt meci al etapei s-a jucat la Pietroşiţa, unde Bradul Moroeni a învins, cu 1-0, F.C. Aninoasa. Mijlocaşul „pădurarilor”, Săvulescu, a marcat un gol de generic.
Cele mai multe goluri s-au înscis la Produleşti în confruntarea dintre echipa locală Avântul şi Gaz Metan Finta. Scor 3-7.
Alt scor mare s-a înregistrat în disputa Comerţul Brezoaele – Voinţa Pietroşiţa,
terminată cu scorul de 7-2. în garnitura echipei din Pietroşiţa, care câştigase recent finala Cupei României, n-au putut evolua mai mulţi jucători.
Atletic Fieni a terminat în forţă acest sezon, câştigând, cu 3-1, în deplasare, cu Voinţa Perşinari.
Flacăra Moreni a reuşit să mai spele ceva din ruşinea pierderii Cupei şi a învins, acasă, cu 5-0, PAS Pucioasa.
Gloria Corneşti şi Petrolul Târgovişte au punctat în clasament fără joc, iar Recolta Gura Şuţii a stat. în această ultimă etapă s-au marcat 33 goluri: 21 – gazdele şi 12 – oaspeţii.
Localnicii au câştigat cinci partide, iar vizitatorii, doar una. Nu a fost nicio remiză.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gloria CorneştI Baraj cu F.C. Chitila

Peste Liga a 4-a dâmboviţeană a picat cortina. A triumfat, ca şi în sezonul trecut, Gloria Corneşti, cu 81 p. A fost urmată de Flacăra Moreni, cu 75 p. Podiumul a fost completat de F.C. Aninoasa, care a acumulat 72 p. Sub podium, merituoasa Bradul Moroeni, 60 p, care a […]