Liga a 4-a; Etapa a 30-a Gloria este aproape de barajul de promovare

A.l.
0 0

sportRunda cu numărul 30 a clarificat, în mare parte, echipa care va fi campioana judeţului. Aceasta este Gloria Corneşti care a învins, în deplasare, cu 2-3 (Constantin 2, Lindemberg – 11 m, Gae, Manole) pe Avântul Produleşti. Echipa lui Nelu Radu (69 p) este la trei puncte de Flacăra Moreni şi F.C. Aninoasa (66 p), care vor sta în etapele 32, respectiv 31. Gloria mai joacă cu Voinţa Perşinari (acasă) şi Comerţul Brezoaele (în deplasare). Apoi, câştigă fără joc meciurile cu C.S. Conţeşti (acasă) şi Utchim Găeşti, care au abandonat competiţia.
Voinţa Perşinari şi-a mai uşurat situaţia după succesul obţinut acasă, 3-1 (B. Popescu, Motan, Ioniţă – Tudor autogol) cu PAS Pucioaasa. Trupa antrenată de Aurel Godina a părăsit locul 14, care dă palpitaţii, şi l-a cedat formaţiei din Pucioasa. Dar Voinţa Perşinari are o misiune imposibilă sâmbătă (25 mai), la Corneşti.
După ce a condus cu 1-0 (gol juniorul Puiescu), A.S. Doiceşti n-a ţinut ritmul şi a încasat două goluri de la Neagu şi Leţu şi a pierdut meciul, de acasă, cu F.C. Aninoasa (scor 1-2).
Partidele Bradul Moroeni – Petrolul Târgovişte şi Recolta Gura Şuţii – Atletic Fieni s-au terminat aşa cum au început, 0-0.
După mult timp, Petrolul Valea Mare a câştigat un meci de 4-2 (Manole, Piciu, Olteiu, lordache – Caibăr, Doamna) cu Voinţa Pietroşiţa.
Flacăra Moreni şi Comerţul Brezoaele au câştigat prin forfait şi au acumulat câte trei puncte, cu C.S. Conţeşti, respectiv Utchim Găeşti.
în etapa următoare, cele mai interesante meciuri sunt cele în care evoluează echipele care luptă pentru evitarea locului 14: Voinţa Pietroşiţa – Voinţa Perşinari, A.S. Doiceşti – Recolata Gura Şuţii.
Liderul Gloria Corneşti
nu poate rata victoria în confruntarea cu Voinţa Perşinari, care i-ar aduce şi matematic posibilitatea de a disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RUŞINE, DRAGOŞ GRIGORE!

S-a născut la 06.07.1993 în TÂRGOVIŞTE. Prima legitimare la F.C.M. TÂRGOVIŞTE a fost făcută pe 12.08.2004. A învăţat tainele jocului cu balonul rotund de la antrenorul IONEL PITARU. A făcut parte din echipele de juniori A şi B, ale clubului F.C.M. TÂRGOVIŞTE, perioadă când a fost invitat şi pe la […]